Живое пиво

Якщо ви вперше зіткнулися з питанням вибору пива з нашого асортименту і не можете визначитися якому сорту віддати перевагу, орієнтуйтеся на основні характеристики напою. Ми пропонуємо купить живое пиво. При виборі сорту зверніть увагу на:

Міцність напою: легкі сорти (від 0,5 до 4 градусів) частіше асоціюються зі світлим, хоча можуть зустрічатися і серед темних. Смак темних сортів, як правило, більш насичений. Напій може мати специфічний післясмак через використання темного солоду, який надає пінному аромат і смак карамелі, ванілі або шоколаду;

Кольоровість пива. Колір залежить від ступеня обсмажування солоду. Чим триваліше виконується процес обсмажування, тим темніше стає злакова культура і, відповідно, колір напою отриманого з неї;

Щільність. Показник являє собою концентрацію сухих речовин в початковому суслі за винятком обсягу води. Чим щільніше пиво, тим більше створюється відчуття тягучості і фортеці;

Гіркота. Гіркота пива залежить від балансу хмелю (який дає гірку ноту) і солоду (дає солодкість). Має коефіцієнтне визначення-чим вище коефіцієнт, тим більше відчувається гіркота в напої. Хоча бувають і винятки, так як реальне сприйняття гіркоти суб’єктивно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *